خوراک برنج نیمه با قارچ
آب برنج خیس شده را صاف و برنج را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲دقیقه تفت دهید.سرکه را اضافه کنید، سپس آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت کم قراردهید...
مواد لازم برای ۴نفر:
قارچ ۳۰۰ گرم
آب مرغ 2پیمانه
کره ۳قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده یک عدد
سیر خرد شده ۲عدد
آویشن خرد شده یک قاشق مرباخوری
برنج نیمه یک پیمانه
پنیر پارمیسان رنده شده نصف پیمانه
سرکه نصف پیمانه
نمک، فلفل و جعفری خرد شده به میزان کافی
طرز تهیه:
2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شود. قارچ را اضافه کنید و به مدت ۱۵دقیقه با پیاز تفت دهید تا نرم شود. سیر و آویشن به مواد اضافه کنید و هم بزنید. * آب برنج خیس شده را صاف و برنج را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲دقیقه تفت دهید.* سرکه را اضافه کنید، سپس آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت کم قراردهید.*پس از تبخیرشدن آب مرغ، بقیه کره و پنیر را به برنج اضافه کنید، پس از آب شدن کره و پنیر، زیر برنج را خاموش و با جعفری تزئین کنید.
نظرات شما عزیزان: